Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Snöfall över Göteborg
Isbn: 978-87-2689-661-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: March 2021
Narrator: Anna Thiam
Length: 1 hour 43 minutes

Audiobook

Snöfall över Göteborg

På Göteborg stations kalla perrong står Matilda och väntar på tåget. Klockan 18:05 är det dags - då kommer Sebastian. Han som krossade hennes hjärta och gick sin väg utan att se tillbaka. Nu har det gått femton år sedan deras förhållande gick i kras. Varför vill han mötas nu? Borde hon egentligen vända sig om och springa därifrån?

Sebastian har ingen aning om vad det är han håller på med. Allt han vet är att han måste träffa Matilda. En gång i tiden var de oskiljaktiga. Hon var hans bästa vän - hans allt. Men mycket har hänt sedan dess. Kommer hon ens vilja lyssna på vad han har att säga?

Caroline Hurtig är en svensk författare, förläggare och redaktör. Hon grundade Seraf förlag år 2013 och sänder även podcasten 'Livet som författare' tillsammans med Gabriella P. Kjeilen. Caroline är även utbildad undersköterska och arbetar inom socialpsykiatrin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone