Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Hjärterknekt
Isbn: 978-87-1159-426-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: April 2021

E-book

Hjärterknekt

Hertigen av Melcombe är berömd för sina talrika romantiska äventyr. Helt oväntat blir han förmyndare for den oskyldiga Ravella Shane. Mot alla odds ser Ravella förbi hertigens dåliga rykte och in i hans hjärta. Men hertigen är upptagen av en hetsig romans med den vackra Senorita Deleta. På sin väg mot att vinna över hans hjärta kastas Ravella in i ett skeende som visar sig vara farligare än hon kunnat ana ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone