Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for I hjärtats gömslen/Fem år senare
Isbn: 978-91-5076-737-7
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: May 2021

E-book

I hjärtats gömslen/Fem år senare

I hjärtats gömslen
Traumakirurgen Lev Vanin är i sjunde himlen efter att ha tillbringat en natt med den vackra kirurgen Imogen Hayes. Men trots det måste han dra sig ur innan det blir något allvarligt mellan dem. Att han är prins får på inga villkor avslöjas. Men så utbryter en revolution i hans hemland, och det enda ställe han kan gömma sig på är sjukhuset där Imogen jobbar. Plötsligt ställs allt på sin spets, och det visar sig att också Imogen bär på en hemlighet.  

Fem år senare
Det har gått fem år sedan Seth gick ner på knä framför Kaja med en ring i sin hand. Och det har gått lika många år sedan Kaja utan förklaring lämnade honom. Men så dyker hon plötsligt upp på sjukhuset där Seth jobbar. Hennes pappa är allvarligt sjuk och hon ber Seth att rädda hans liv. Som kirurg är Seth van vid att lägga känslorna åt sidan, men det här blir hans tuffaste utmaning hittills. Och allt försvåras av att Kaja avslöjar något som ställer hans tillvaro på ända.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone