Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kärleksrutten - Nya Zeeland
Isbn: 978-87-2689-230-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: May 2021

E-book

Kärleksrutten - Nya Zeeland

Louisa har alltid drömt om att besöka Nya Zeeland. Ändå har hon liten klump i magen när hon och bästa vännen Anne äntligen ska iväg och backpacka. Hon har ju ihärdigt försökt få till ett förhållande med David - är det verkligen smart att åka ifrån honom? Att Anne börjar använda hashtaggen #kärleksrutten på deras resefoton gör inte saken bättre. Vad ska David tro om han ser det?

På plats i Nya Zeeland visar det sig bli svårt att följa den resplan som Louisa noggrant lagt upp. Dessutom kommer hon ofta på sig själv med att undra hur Anne egentligen klarar av att vara så charmig och spontan hela tiden. Vad är hennes hemlighet? När Louisa väl vågar släppa taget blir det början på ett äventyr som överträffar även hennes allra vildaste fantasier. Ett äventyr fyllt med vänskap, naturupplevelser - och en storslagen romans...

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone