Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kärleksrutten - Irland
Isbn: 978-87-2689-231-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2021
Narrator: Frida Bergh
Length: 8 hours 10 minutes

Audiobook

Kärleksrutten - Irland

Äntligen ska Louisa få träffa sin älskade Ben igen! Ett drygt halvår har gått sedan hon och Hollywoodstjärnan föll handlöst för varandra i Nya Zeeland. När det sedan bestämdes att han skulle spela in en film på Irland var det aldrig någon tvekan - hon bara måste dit. Och som tur var kunde även Anne tänka sig att följa med på nya äventyr. Kanske kan hon få lite spännande material till Kärleksrutten?

I takt med att Louisa och Anne lär känna det underbara irländska folket så tampas de båda med inre konflikter. Fastän Louisa vet hur mycket hon och Ben älskar varandra så är hon osäker på deras gemensamma framtid. Vad händer när tiden på Irland är över? Den annars så bekymmerslösa Anne börjar fundera på om det verkligen vore så hemskt med ett riktigt förhållande. Kommer hon till slut inse att kärleken finns betydligt närmare än hon egentligen vill låtsas om?

Det blir en livsomvälvande resa med stora känslosvall, en och annan dråplighet - och såklart en hel del romantik.

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone