Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Så slutade Paolo Colón
Isbn: 978-87-2694-258-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Så slutade Paolo Colón

Alla vet egentligen vad som händer på Lisbet och Paolos gård i Gropen. Att han dricker sig full och slår henne gul och blå – och att fastigheten ser ut som den gör för att Lisbet varken orkar eller hinner göra allt själv. Ändå får hon ingen hjälp. Inte ens från sin egen familj. Det var ju trots allt hennes egen far, Olle Flink, som tyckte att hon skulle slå sig ihop med bergsprängaren en gång i tiden. Nog borde väl dottern kunna bita ihop och rädda äktenskapet?

En kall februaridag rinner bägaren över för Lisbet. Hon måste bli kvitt sin plågoande, en gång för alla. Och när en ny granne dyker upp i byn ser hon sin möjlighet till befrielse. Paolo Colón ska lämna gården i Gropen. Men han behöver inte lämna den levande.

Kriminalromanen 'Så slutade Paolo Colón' är baserad på det så kallade 'Sopsäcksmordet' i Norrtälje år 1996.

Jan Eric Arvastson, född 1934, är en svensk författare och journalist. Han skriver framför allt underhållningsböcker, thrillers och spänningsromaner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone