Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Formel för kärlek/Paradisläkaren
Isbn: 978-91-5076-835-0
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Formel för kärlek/Paradisläkaren

Formel för kärlek
Veterinären Drew Trevelyan är äntligen tillbaka på jobb efter en längre sjukskrivning. Det enda han vill är att glömma olyckan och hugga in på arbetsuppgifterna, men upptäcker till sin besvikelse att han har blivit satt på skrivbordstjänst. Till råga på allt med den egensinniga robotingenjören Caro Barnes. Men allteftersom dagarna går märker Drew att han trivs i hennes sällskap, och att han dessutom lyckas tända en gnista i hennes ögon. Det här med skrivbordstjänst kanske inte var så dumt ändå.

Paradisläkaren
Läkaren Mila Ricci ser fram emot jobbresan till den vackra indonesiska ön. Förutom att vila upp sig på en vit strand ska hon få lära sig allt om en ny arbetsmetod. Att hon måste tillbringa dagarna med plastikkirurgen Sebastian Becker ser hon däremot som ett nödvändigt ont, ytliga kändiskirurger är inte hennes melodi. Men ju längre tiden går, desto mer inser hon att det döljer sig en känslig och intelligent man bakom den vackra ytan. Kanske hinner hon omvärdera honom innan hemresan …


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone