Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Katter, hästar och andra personer
Isbn: 978-87-2805-905-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Humor
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Cecilia Wennerström
Length: 59 minuter

Ljudbok

Katter, hästar och andra personer

Som hästuppfödare i ett tjugotal år stötte Gudrun Wennerström på sin beskärda del av djur. Av dem var det flera som gjorde alldeles särskilda avtryck hos henne. I 'Katter, hästar och andra personer' delar hon med sig av tio korta berättelser där djuren får ta största platsen. Här tillåts personligheter av alla de slag att lysa igenom och visa på uppfinningsrikedom, överlevnadsförmåga och starka vänskapsband. Vi får bl.a. träffa katten Sessan, hennes bästa vän lille Putt och det egensinniga Connemarastoet Native Heather. Samlingen erbjuder den perfekta läsningen för alla djurälskare därute. Så välkomna in i värmen - här finns mycket härligt att hämta!

Gudrun Wennerström (1925-2020) var en svensk musiklärare och uppfödare av arabiska fullblod. Hon har även arbetat som översättare, samt författat ett antal noveller.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone