Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Daddy
Isbn: 978-91-2716-640-0
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Romaner Noveller
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Daddy

En frånvarande pappa hämtar sin son på internatskolan efter en chockerande våldshandling. Två flickor som fascineras av Mansonmorden börjar fota varandra i en lek som spårar ur. En ung kvinna inser att hon kan tjäna pengar på att sälja sina använda trosor till främmande män.

I tio noveller målar Emma Cline upp ett samtida panorama av insikter, drivkrafter och begär (Booklist). Hon intresserar sig för sökande, sexualitet och identitet, hur begär uppstår och sätter människor i rörelse, mot saker vi själva begriper eller är blinda för. Det handlar om kärlekstörstande flickor och ensamma män, om hur längtan efter att bli sedd och få kontakt ofta leder in i förvirrande och våldsamma situationer.

Cline rör sig kalejdoskopiskt runt ett antal personer, barn och vuxna, individer och familjer, och placerar dem i situationer där allt verkar stå på spel. I ögonblicket då de tvingas handla uppenbarar sig obekväma sanningar.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone