Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Från fling till vigselring/Kärleken checkar in
Isbn: 978-91-5076-883-1
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: September 2021

E-book

Från fling till vigselring/Kärleken checkar in

Från fling till vigselring
För Lily har jobbet betytt allt. Det är först när hon förlorar sin bästa vän som hon inser att hon glömt något viktigt – nämligen att leva! Lilys första steg mot en annan slags tillvaro går via Kroatien och farmoderns underbara villa Fire Cove på den lilla ön Lockvar. Det andra steget blir en flört med öns beryktade playboy Damir Kozina. Nog kan hon väl kosta på sig att leva lite farligt? Så länge hon ser till att inte bli kär i honom ...

Kärleken checkar in
Underbara Oxfordshire. Poppy Silverton kan inte tänka sig en bättre plats på jorden. Där lever hon ett lugnt liv och driver framgångsrikt byns café. Men så vänder plötsligt någon upp och ner på hennes stillsamma tillvaro. Rafe Caffarelli, miljonär och oförbätterlig playboy, vill köpa hennes hus och förvandla det till ett lyxhotell. Men Poppy vägrar envist sälja det enda hon har kvar från sin barndom. Hon tänker bli den första som säger nej till en Caffarelli.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone