Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Heavy duty sewing : en handbok i att konstruera och sy väskor och andra prylar
Isbn: 978-91-2717-497-9
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Heavy duty sewing : en handbok i att konstruera och sy väskor och andra prylar

Heavy-duty sewing handlar om att med nål och tråd, en symaskin och kraftiga tyger göra egna praktiska, slitstarka bruksföremål som ryggsäckar, väskor och verktygsfodral. Boken riktar sig till alla vana hemmasömmare som är sugna på att prova något nytt, men kanske främst till dig som tycker att det verkar kul att sy och kanske har någon idé för ett projekt, men aldrig ens använt en symaskin förut.

Boken går igenom grunderna i textilkonstruktion, som lämpliga material, utrustning och arbetstekniker. På köpet får du grundläggande kunskap om läder och hur du kan reparera dina prylar. Tekniken sätts sedan i verket genom bokens tio projekt för skogen, staden och resan, till exempel dagtursryggsäck, totebag, knivfodral, seglarsäck, förkläde, necessär och ampel.

Detta är ingen svår sömnad; det krävs bara lite tålamod och en gnutta noggrannhet. Det är sjukt kul och det blir snygga användbara prylar. Välkommen in bland heavy-duty sewers.

Anton Sandqvist grundade tillsammans med sin bror Daniel och sin vän Sebastien väskföretaget Sandqvist som idag återfinns i över 30 länder runtom i världen. Han har under många år sytt egna prylar för vandring, bergsklättring och mc-åkning och därigenom samlat på sig en hel drös med kunskap och tips.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone