Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Upptäcktsresan bortom illusionen väcker dig till liv
Isbn: 978-91-8893-965-4
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Humaniora
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Anette Marjeta
Length: 10 timmar 36 minuter

Ljudbok

Upptäcktsresan bortom illusionen väcker dig till liv

Bortom slöjan finns sanningen om livet

Vad är det du egentligen hela tiden längtar efter? Vad finns bortom alla illusioner? Följ med författaren Anette Marjeta på en resa där du har möjlighet att upptäcka hur du skapar ditt liv och hur du kan rasera din skyddande rustning – allt för att just du ska få lysa och glänsa som den unika person du är.

Boken vill hjälpa dig att se på dig själv och dina upplevelser med helt nya ögon. Upptäck hur betydelsefull du är och vad som kanske saknas inom dig. Du kan vinna så mycket mer av dig själv tillbaka.

Anette Marjeta är grundaren till Aneva-metoden, en väg som hjälper människor med inre utveckling genom spegelarbete bortom illusionen. Hon är gift och har fem barn och barnbarn. Omfattande livserfarenhet tillsammans med djupt andligt sökande, har gett henne en både bred och djup kunskap om livet. Att förstå illusionen är hennes starkaste drivkraft.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone