Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Romans på franska/När allt står på spel
Isbn: 978-91-5076-891-6
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: November 2021

E-book

Romans på franska/När allt står på spel

Romans på franska
När miljardären Jules första gången får se inredaren Zoe och hennes osannolika röda hårsvall blir han betagen. Men efter en jobbig barndom har han bestämt sig för att aldrig ge sitt hjärta till någon. När han anställer Zoe och de arbetar tillsammans smälter han trots allt för hennes naturliga livsglädje och charm. Kan den livliga inredaren förändra honom för alltid?

När allt står på spel
Den kända modellen Angelique Marchand kokar av ilska. Inte nog med att hennes pappa har spelat bort släktgården, han har spelat bort den till Remy Caffarelli – mannen hon avskytt sedan tonåren. Och i hemlighet åtrått. Remy är känd för att vara stenhård i affärer. Men kanske kan hon vinna över honom på något annat sätt? Locka honom att lämna tillbaka det som tillhör henne? Men det är ett högt spel hon ger sig in i. Ett spel med hjärtat som insats ...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone