Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Dusty i storstaden - Hem ljuva hem
Isbn: 978-91-7885-643-5
Publisher: Visto förlag
Category:
Children's books Children's books with pictures 6-9 years
Accessible since: November 2021

E-book

Dusty i storstaden - Hem ljuva hem

En gång i tiden inne i en skog långt bort härifrån låg en vacker glänta.Där bor Dusty. Han lever ett enkelt men lyckligt liv. En dag knackar Dustys kusin Charles på dörren. Charles frustar åt Dustys enkelhe­t. Han är en rikti­g storstadsråtta och övertalar Dusty att komm­a och hälsa på honom i hans våning där de kan leva som kungar. Dustys huvud snurrar av frågor. Hans liv var kansk­e inte så perfekt som han trott. Fanns det ett ställe som var bättre? Ett ställe som han inte ens vågat drömma om?

Dusty i storstaden Hem ljuva hem är basera­d på stopmotion-filmen Home sweet home som författare­n skapade 2020. Filmen vann första pris för bäst­a a­nimerade film på Wicked Wales filmfestival i S­torbritannien och fick första pris i mellanviktsklassen på Film i Dalarna. Den blev också uttagen som enda svenska ungdomsfil­m till Four River Film Festival i Kroatien.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone