Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för "Jag älskar dig" är ingen trollformel
Isbn: 978-91-8000-352-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 6 timmar 10 minuter

Ljudbok

"Jag älskar dig" är ingen trollformel

På självaste nyårsafton avslöjar Mirre sin man Christian med att vara otrogen med hennes bästa vän Anna. Trots hans försäkringar om att det inte betydde något och att han älskar Mirre över allting annat bestämmer hon sig för att lämna honom. Men livet som ensamstående trebarnsmamma blir inte helt lätt, särskilt då svärföräldrarna tar Christians parti.

Som tur är lyckas Mirre hitta nya vänner i grannarna Camilla och Malin. Och när Camilla berättar om sitt nyfunna intresse, brevlajv, blir Mirre nyfiken. Kanske är det precis vad hon behöver för att hitta tillbaka till glädjen i livet?

"'Jag älskar dig' är ingen trollformel" är första delen i serien "Radhuslängan". Vi får följa grannarna Mirre, Camilla och Malin, tre kvinnor som trots sina yttre olikheter visar sig ha en hel del gemensamt. Tillsammans lyckas de lösa olika livsproblem, inte alltid med konventionella metoder.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone