Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Mer jul i Snowdonia
Isbn: 978-87-2694-266-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Jenny Lindberg
Length: 6 timmar 5 minuter

Ljudbok

Mer jul i Snowdonia

Det börjar verkligen dra ihop sig i walesiska Snowdonia. Julen är återigen på ingång och i den lilla byn Bach Tref Môr har Hollys pub, Harpan och grisen, äntligen börjat gå med vinst. Det betyder dock inte att Holly själv är helt nöjd. Hon är nämligen ytterst misstänksam mot pojkvännen Baptistes nyinflyttade samarbetspartner, Alys. Någonstans ligger en hund begraven, men än har hon inte lyckats lista ut var. Ska hon lyda Baptistes råd och släppa saken?

Holly söker hjälp hos Chloe, som i sin tur gör sitt bästa för att lösa sin adoptivdotters problem i skolan. Till jul har hon dessutom bjudit in Ethan och Colin till herrgården. Efter en ansträngande tid, med intensiva studier och auktoritära föräldrar, ser de båda männen fram emot en paus från Cambridge. Men just som de gör sig redo för resan, dyker plötsligt en oväntad gäst upp. Allt är således inte frid och fröjd när julhelgen närmar sig med stormsteg. Och bortom horisonten lurar ett olycksbådande oväder...



Lilly Emme är en kattälskande författare som skriver rappa och humoristiska feelgoodberättelser, som ofta stannar kvar i hjärtat hos läsaren. Efter att ha bott många år i Cambridge, England, återvänder hon gärna dit i sina böcker.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone