Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Greppa förändring
Isbn: 978-91-8002-168-5
Förlag: Mondial
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Greppa förändring

Hur kan vi må bra i en förändring vi inte har bett om på arbetsplatsen? Vad gör vi med en förändring vi inte tycker om och varför reagerar vi så olika? I en förändringsprocess behöver vi sätta oss in i kroppens mentala reaktioner och med hjälp av ett neurologiskt forskningsperspektiv se vilka vägar vi kan ta för att en förändringsresa ska bli smidig för alla involverade.

I den här boken delar jag med mig av metoder och processer för att hantera alla naturliga och självklara hinder vi kan uppleva i en förändring. Det finns mängder av nycklar för att hantera motstånd mot nya arbetsrutiner, en omorganisation, en flytt eller ett nytt affärssystem. Mängder av sätt för att verkligen må bra under tiden. Förändring är ju konstant - och fantastisk när vi slipper känna oss utsatta, osäkra eller oroliga och istället kan fokusera på utveckling och en spännande framtid.

*

Christina Stielli är författare, entreprenör och en av landets mest anlitade talare. Hon möter tusentals människor varje år och pratar om det viktigaste av allt: hur vi kan må bättre, bli mer hållbara och mer nöjda med oss själva. Med en bakgrund som marknads- och försäljningschef - och utbildad inom ledarskap, grupputveckling och kommunikation - ger hon varje individ verktyg och konkreta tips för att slippa onödiga konflikter, bekymrat ältande och energikrävande oro.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone