Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Det skönaste på jorden
Isbn: 978-87-2694-023-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Erotik
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Det skönaste på jorden

Artonårige Bobo har äntligen bestämt sig för att ta steget ut i vuxenlivet. Han ska flytta hemifrån, börja på teaterskola och ta kontroll över sin egen tillvaro. Men för att lyckas måste han komma över sin blyghet – det där som hela tiden hotar att låsa honom. Och det visar sig att de andra eleverna på skolan vet precis vad han behöver. När Bobo förlorar sin oskuld till ryskan Lola är det som att en helt ny värld öppnar sig. Plötsligt har han släppt alla sina spärrar och han bryr sig inte längre om vem som tar sig förbi. I den lustfyllda teatervärlden är allt och alla lovligt byte. Inte minst Bobo själv.

'Det skönaste på jorden' är en erotisk roman om en ung mans utforskande av sin egen sexualitet.

Bengt Martin (1933-2010) var en svensk författare och skådespelare från Stockholm. Han gjorde sig framför allt känd för sin barnbokstrilogi om Stockholmsområdet Sibirien, samt en trilogi om att vara ung och homosexuell i 1960-talets Sverige.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone