Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Valle Vampyr äter mat
Isbn: 978-87-2817-534-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom Bilderböcker
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Astrid Drettner
Length: 9 minuter

Ljudbok

Valle Vampyr äter mat

Valle Vampyr bor med sin familj i en jättemysig grotta. Det bästa Valle vet är mat. Han älskar att smaka på ny mat från hela världen. Om någon skulle fråga honom vilken hans älsklingsrätt är skulle han inte kunna svara. Så galen är han i mat! En dag när Valle har lagat mat i flera timmar vill inte mamma och pappa äta maten. Hur ska Valle få mamma och pappa att smaka på hans goda mat?



Amanda Thörn är en svensk författare och hudteraput. Som mamma insåg hon tidigt problematiken i att befästa vardagsrutiner hos barn. Hon började därför skriva på böckerna i 'Rutinserien' som följer Valle Vampyr, Räven Ralf, Hunden Edit och Hjälten Hjalmar i deras vardag. Böckerna är illustrerade av illustratören och formgivaren Tinna Ahlander.

Rutinserien innehåller alla varsin huvudkaraktär som med hjälp av bild och text inspirerar barn till att skapa roliga rutiner i vardagen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone