Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Rasmus Nalle räddar prinsessan Nanna
Isbn: 978-87-2802-504-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Rasmus Nalle räddar prinsessan Nanna

Det är en vanlig dag i Rasmus Nalles liv när han plötsligt hör ett skrik utifrån havet. Med hjälp av kikaren ser Rasmus och hans vänner en stackars prinsessa som håller på att drunkna i de höga vågorna. De skyndar sig ut på skeppet Mary och räddar prinsessan Nanna. Hon kommer från Solrosön så de styr kosan dit. Solrosorna är så höga att de går vilse och de klättrar upp på ett berg för att hitta slottet där Nannas föräldrar bor. När de till slut kommer fram blir det fest och ståhej, hela kvällen lång!

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder.

Rasmus Nalle har, ända sedan den första utgåvan år 1951, varit en älskad figur hos både barn och vuxna med barnsliga sinnen. Rasmus Nalle älskar pannkakor, och tillsammans med sina vänner och far han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone