Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ett avslutat kapitel
Isbn: 978-91-8023-526-6
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Ett avslutat kapitel

En skara svenska turister åker till Marrakech. De bor alla på samma hotell och ger sig ut på gemensamma aktiviteter. Efter en stadstur beger de sig till medinan för att dricka te på ett kafé. Där bevittnar en av deltagarna, deckarförfattaren Örjan Sohlberg, hur något vitt placeras i ett av deras tefyllda glas. En av deltagarna går i väg för att köpa saffran på torget och kommer inte tillbaka. En ung pojke tar Örjan i handen och visar honom till en plats där en person ligger medvetslös. Det är den försvunna deltagaren – död.
Rör det sig om ett mord eller en naturlig död? Och hur är händelseutvecklingen kopplad till Göran Sandahls deckare Mordet i medinan?

JAN-OLOF EKHOLM [1931—2020] var en svensk författare. Han debuterade med Sista resan, mord! om antihjälten Göran Sandahl, en karaktär som skulle återkomma i många av hans detektivromaner. Jan-Olof Ekholm var medlem i Svenska Deckarakademin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone