Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Tabubelagd död
Isbn: 978-87-2619-525-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Tabubelagd död

På ett pedagogiskt, men också personligt sätt, redogör Magnus Edner för konsekvenserna av att bli utsatt för mobbning. Genom olika fallbeskrivningar skildras de sociala, ekonomiska och inte minst de medicinska följderna av att bli utsatt. Hur kan vi då motverka mobbning? I den här boken ges konkreta tips på vad samhälle, arbetsgivare och fackförbund kan göra för att skapa en god arbetsmiljö, följa lagar och föreskrifter samt arbeta med värdegrunder.

Magnus Edner, läkare och författare, blev själv utsatt för grov mobbning, kränkande särbehandling och social utstöttning under en tid i sitt liv, varur idén till arbetet med Tabubelagd död föddes. Det är en praktisk och grundläggande bok för den som verkligen vill förändra sin arbetsmiljö och arbeta mot kränkande behandling, mobbning och trakasserier.

Magnus Edner är läkare och docent i kardiologi vid Karolinska Institutet, föredragshållare och författare. Han har bland annat skrivit böckerna "Sjukvården behöver vård" (2019) och "Är du full? Nej jag har haft stroke' (2013).


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone