Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Therese Therese
Isbn: 978-87-2811-902-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Therese Therese

Therese är död och det är Elins fel. Det är i alla fall så Elin känner när hon kommer hem till folkhögskolans annex efter en dejt och finner att Therese har tagit sitt eget liv. De har känt varandra sedan Elins första dag på folkhögskolan och nu är hon bara borta. Therese som Elin såg upp till; som var så full av liv och samtidigt så sorgsen. Elin visste att Therese funderade på att ta sitt liv och ändå gjorde hon ingenting åt det. Så det måste vara hennes fel, eller hur?

Det här är en berättelse om sjuttonåriga Elin som försöker hantera sin sorg och sin skuld efter vännens tragiska bortgång och på samma gång leva sitt liv. Relationen med pojkvännen Niklas djupnar, hon utvecklar sitt skrivande på journalistlinjen – och sakta men säkert tar den framtid som Therese aldrig fick form.


Bisse Falk är en författare, journalist, fotograf och filmare. Hon föddes 1950 och växte upp på en gård utanför Kolmården med en äventyrslysten pappa och en andlig mamma. Hennes första bok, Mårtens morgon, kom ut 1977 och är döpt efter hennes ende son.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone