Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för I Rosario
Isbn: 978-91-7701-872-8
Förlag: Modernista
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

I Rosario

Utdrag ur Guillem Balagues Messi: Biografin.

Om Messi: Biografin:

»Guillem Balague är en mycket bra berättare, och han komponerar storyn om världens kanske bäste fotbollsspelare genom tiderna på ett smart sätt, som stegrar aptiten. Boken är minst lika intressant att plöja som Zlatans självbiografi.« | ANDERS SÄNNÅS LUNDQVIST, DN

Nominerad till The British Sports Book Awards 2014

Detta är berättelsen om Lionel Andrés Messi, pojken som alltid var minst på plan i barndomens Rosario och som blev den störste någonsin på Camp Nou. Han föddes i Argentina 1987 och var bara några år gammal när han började spela fotboll. Det tog inte lång tid innan FC Barcelona noterade hans potential, och som 16-åring fick han debutera i Barças A-lag.
I dag är han den störste skyttekungen i klubbens historia och Ballon d'Or-vinnare fyra år i rad. Det går inte längre att tvivla: Messi måste vara världens bästa fotbollsspelare genom tiderna.

GUILLEM BALAGUE är expert på spansk fotboll för brittiska Sky Sports och skriver regelbundet om internationell fotboll i The Times. Hans förra bok var den bästsäljande biografin Pep Guardiola: Another Way of Winning, om FC Barcelonas legendariske spelare och tränare.

»En dag kan jag berätta för mina barnbarn att jag har tränat Leo Messi.« | PEP GUARDIOLA

»Jag har sett spelaren som kommer att ärva min plats inom den argentinska fotbollen och hans namn är Messi.« | DIEGO MARADONA

»Ingen annan har varit så fantastisk redan i 19-årsåldern, varken Pelé eller Maradona.« | KARL-HEINZ RUMMENIGGE



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone