Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Vårkänslor på Lyckans Gård
Isbn: 978-91-7771-482-8
Förlag: Printz Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Vårkänslor på Lyckans Gård

Molly Baker trivs med sitt liv. Hon ska snart fylla fyrtio och bor på en stor bondgård på engelska landsbygden, omgiven av böljande dalar och mängder av djur. Till gården kommer också ungdomar som har det tufft i skolan, och Molly ser det som sin uppgift att hjälpa dem på rätt väg.

Men allt vänds upp och ner när Shelby Dacre en dag dyker upp. Han är en omtalad och oerhört snygg skådespelare, som också spelar huvudrollen som veterinär i en populär tv-serie. Han hoppas att Molly kan hjälpa honom med hans besvärliga son, Lucas. Det kan hon, men någon romantik har Molly Baker inte tid med.

Medan Molly kommer närmare både Shelby och Lucas hotas gården av nedläggning. Kan hon med hjälp av sina nya vänner rädda det viktigaste i hennes liv?

Vårkänslor på Lyckans Gård är sprudlande lyckoläsning av engelska feelgood-drottningen Carole Matthews. Det är också den första delen i en serie om livet på Lyckans Gård. Den andra delen släpps redan hösten 2022.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone