Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for En fälla av kärlek / Ett kontrakt, två viljor
Isbn: 978-91-5076-989-0
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: January 2022

E-book

En fälla av kärlek / Ett kontrakt, två viljor

En fälla av kärlek

Lydia Whitney är i hemlighet äktenskapsförmedlare åt de rika och berömda, och håller sig själv i bakgrunden. Men så begår hon ett misstag och ställer till det för hotellmagnaten Ian McNeills släkt. När han söker upp henne tror han knappt sina ögon – hon är kvinnan som tidigare förfört, och svikit, honom. Som straff gillrar han en fälla för henne, men inser försent att det snarare han som har gått rakt i den …Ett kontrakt, två viljor

Kontraktet säger att jag måste gifta mig om jag ska rädda ranchen! Den där odrägliga New York-miljardären tror att han kan bestämma över min framtid. Nå, det ska vi allt bli två om. Jag har levt här i hela mitt liv, liksom generationer i släkten Hardin har gjort före mig. Men jag måste erkänna att den attraktiva affärsmannen är svår att motstå, och nu har han dessutom med sig sin charmiga son. Det är helt klart dags att ta till plan B för att vinna kampen.

 Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone