Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Svuren till tystnad
Isbn: 978-87-2691-851-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery True Crime
Accessible since: February 2022

E-book

Svuren till tystnad

Den unge Tobias Abrahamsen är spårlöst försvunnen efter en utekväll i Århus. De vänner han träffat under kvällen har ingen aning om vart han kan ha tagit vägen. Men med en familjetragedi färskt i minnet blir fallet extra personligt för polisen Roland Benito. Och fastän utredningen till en början står och trampar vatten får den snart en ny skjuts när en obehaglig upptäckt görs i ett kloster. En ung kvinna har blivit mördad - och tillvägagångssättet ger även den mest erfarne utredaren kalla kårar. Har kvinnans död något med Tobias försvinnande att göra?

En numera arbetslös Anne Larsen kan inte låta bli att följa en spännande story när den dyker upp, trots att hon lagt journalistlivet bakom sig. Via omvägar kopplas hon så småningom ihop med Irene Benito, fru till Roland, som befinner sig i en hotfull situation. Ett förrädiskt lugn vilar över familjen Benito, men förr eller senare bubblar allting upp till ytan. Frågan är bara när...

'Svuren till tystnad' är den fjärde fristående delen i Inger Gammelgaard Madsens serie om polisen Roland Benito och journalisten Anne Larsen.

Inger Gammelgaard Madsen, född 1960, är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone