Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Sommarvindar och sanningar
Isbn: 978-91-8000-373-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Viktoria Flodström
Length: 8 timmar 58 minuter

Ljudbok

Sommarvindar och sanningar

Det har gått ett år sedan Melindas man dog och hon är inte alls i balans. När vuxna dottern Moa föreslår en kurs i självutveckling på Öland tvekar Melinda, men bestämmer sig sedan för att en hemester i vacker miljö kanske är precis vad hon behöver.

Väl framme på anläggningen Ekerum får Melinda dela boende med en annan kursdeltagare. Till hennes förvåning är det någon hon känner. För många år sedan var den livliga Sanna och mer försiktiga Melinda bästa kompisar, men efter gymnasiet gled de isär. Sanna har levt ett rotlöst liv, hoppat mellan jobb och försakat vänner och familjerelationer. Melinda valde en stillsam småstadstillvaro med man, barn och villa. Men kanske har de mer gemensamt än de tror?

När kursledaren visar sig vara en gemensam vän från förr tvingas de omvärdera sina val i livet. Det blir en dramatisk och omvälvande vecka på solens och vindarnas ö. En vecka som förändrar dem alla.

Caroline Möllesand bor i Kalmar och har en bakgrund som skribent och grafisk formgivare. "Sommarvindar och sanningar" är hennes debutroman och första delen i feelgoodserien ”Öland i våra hjärtan”. Det är en stark berättelse om vänskap och livsval som går rakt in i hjärtat och stannar kvar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone