Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Olyckssystrar
Isbn: 978-87-2824-835-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Romance True Crime
Accessible since: April 2022

E-book

Olyckssystrar

På en ö i uppländska Ekoln gör ett övernattande par en fasansfull upptäckt. Långt upp på en klippa, uppspikad på ett kors och illa åtgången utav hungriga fåglar, hänger en naken kvinna. Men det är inte bara fåglarna som har lämnat sina spår på kvinnans kropp. Förutom djupa och ytliga skärsår, blåmärken och andra tecken grovt yttre våld så finns det något som sticker ut – på hennes bröst är siffran två inristad.

Insatspolisen Max blir inkallad tillsammans med sina kollegor för att bärga den korsfästa kvinnan. Terrängen är svårtillgänglig och den fruktansvärda synen lämnar inte någon oberörd. Vilken betydelse har siffran som ristats in på kvinnans bröst? Såg Carl verkligen någon i en bil vid stranden, eller var det bara inbillning? När ännu en kvinna anmäls försvunnen börjar misstankar om en koppling mellan fallen att ta form. Men det finns egentligen inget som binder dem till varandra - i alla fall inte än ...

OLYCKSSYSTRAR är en hisnande spänningsroman om brödraskap, svek, och ren och skär ondska.

KATRIN STENSPARRE är en svensk spänningsförfattare som är bosatt i Uppsala. Hennes morfar Ruben, även han författare samt poet, var en stor förebild under uppväxten och inspirerade henne att skriva. Katrin gjorde sin romandebut år 2020.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone