Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kärleksrutten - Fjällen
Isbn: 978-87-2826-442-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: April 2022
Narrator: Frida Bergh
Length: 7 hours 47 minutes

Audiobook

Kärleksrutten - Fjällen

Lite mer än en månad har gått sedan Louisa flyttade till Bens hus i Los Angeles. Att bo ihop med en filmstjärna i Kalifornien hade absolut sina fördelar, men känslan av att inte passa in hade under tiden växt sig allt starkare. Och nog kändes det fel att ha det så varmt i december? Bens filminspelning i de svenska fjällen hade inte kunnat komma lägligare. Nu ska de faktiskt få fira jul med Louisas föräldrar – och dessutom träffa alla sina vänner!

Återföreningen med Doug, Anne, Aleksy och Sasha är till en början allt Louisa någonsin kunnat önska. Men det dröjer inte länge förrän saker och ting börjar knaka i fogarna. Ben har tröttnat på sin nuvarande karriär och hans vackra motspelerska får både Louisa och Anne att tvivla på sina förhållanden. De oroar sig också för Rut och Björn, ägarna till det mysiga lilla hotell som de checkat in på. Ett livsverk är på väg att gå i graven, och det på grund av en oprovocerad grannfejd. Det stormar med andra ord ordentligt på den lilla skidorten - och då har inte ens det verkliga snöovädret dragit in ännu. Kommer allt hinna lösa sig innan det är dags att fira jul?Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'. Hon har sedan dess gjort succé med den populära Kärleksrutten-serien.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone