Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Rasmus Nalle – Och gömmedjuren
Isbn: 978-87-1185-841-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Rasmus Nalle – Och gömmedjuren

Ett, två, tre, fyra...

Rasmus Nalle och hans vänner leker kurragömma. Vem av kompisarna har det bästa gömstället? Det är frågan. Men Rasmus märker snabbt att Pingo inte alls vet hur man gömmer sig. Vem som helst kan se den stora pingvinen bakom det smala trädet! Nog är det bättre att gömma sig borta vid bäcken, med skydd av buskarna? Här borta kommer ingen hitta oss, tänker Rasmus och den numer nöjda pingvinen Pingo. Kommer de vinna leken?


Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien startade i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder.

Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone