Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Afternoon tea på Grassmarket 1
Isbn: 978-87-2834-063-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: May 2022
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 7 hours 5 minutes

Audiobook

Afternoon tea på Grassmarket 1

På sju veckor har Sonja gått från att vara i ett lyckligt förhållande med sitt livs kärlek, till att officiellt ha blivit Sveriges sorgligaste tjugoåttaåring. Att Anton plötsligt skulle göra slut hade hon absolut inte väntat sig. Hur kunde det bli så?

Sonja inser så småningom att hon måste bort från Göteborg för att försöka hitta tillbaka till sig själv. Det slutar med att hon bestämmer sig för att spendera sommaren i Edinburgh, i natursköna Skottland. Och det dröjer inte länge förrän en oväntad vänskap börjar blomstra mellan Sonja och Mary, den äldre damen som hon är inneboende hos. Mary är nybliven änka och de två kvinnorna finner varandra över hjärtesorg och nybakade scones. Snart har de även bjudit in en brokig skara gäster till Afternoon tea. Är en sommar fylld av ljuvliga bakverk precis vad Sonjas hjärta behöver? I vilket fall som helst, kommer det bli en upplevelse hon sent ska glömma...

Elin Ström är 30 år och bosatt i Göteborg där hon bor tillsammans med sin man och hund. Hon är utbildad civilekonom och 2021 debuterade hon med 'Afternoon tea på Grassmarket 1'.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone