Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Vänskapsväven
Isbn: 978-91-8949-282-0
Publisher: Bookea
Category:
Feelgood
Accessible since: May 2022
Narrator: Sofia Berntson
Length: 11 hours 40 minutes

Audiobook

Vänskapsväven

De fyra kvinnorna tycks inte ha någonting gemensamt, när de möts på Lidingös barnavårdscentral.

Julienne är uppvuxen på Östermalm med sin ensamstående mamma. Hennes man Jerry är betydligt äldre och dessutom nyskild. Yta och lyx är vad hennes värld består av. Är hon redo att göra allt för att behålla det?

Nadja har spenderat hela sitt vuxna liv utomlands. Nästan fyrtio år gammal får hon en efterlängtad son, men separerar samtidigt från barnets far, Jonas. Nu bor hon i sitt gamla flickrum, och undrar om det finns en väg tillbaka till Jonas.

Elin har precis flyttat till Lidingö, då hennes man fått jobb som läkare på vårdcentralen. Hon känner ingen och har hemlängtan till Västerbotten. Dessutom har hon en olustig känsla av att problemet är större än så. Har hennes man träffat någon annan?

Lykke är lyckligt gift, men lider av tvångstankar och överdriven oro att något ska hända hennes nyfödde son. Vad är det som hon är så rädd för?

Hade dessa kvinnor blivit vänner i något annat sammanhang? Troligtvis inte. Men att vara nyblivna mammor tillsammans ger tillräcklig grogrund för att en riktig vänskap ska ta form. Under två år flätas deras öden ihop. Vilka hittar någon form av lycka och för vem ger tidigare händelser och livsbeslut, katastrofala konsekvenser?

"Vänskapsväven" är en varm feelgoodroman om kvinnlig vänskap och vad som kan hända när livet inte alltid följer den utstakade vägen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone