Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Det osagda
Isbn: 978-91-8972-613-0
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2022
Narrator: Åsa Persson
Length: 7 hours 50 minutes

Audiobook

Det osagda

Hanna lever ett utstakat och tillrättalagt liv med Calle. Under en resa till Mallorca med bästa väninnorna står plötsligt en man bredvid henne i en bar. Ett möte omöjligt att värja sig från. Hanna tvingas att ifrågasätta det mesta hon tagit för självklart, sina egna val i livet. Hon tappar en stenhård egenkontroll - hennes största rädsla.  

När Hannas far och mentor hastigt dör avslöjas familjens dolda sanningar. Vem var hennes far innerst inne? Varför flyttade hennes syster från familjen så abrupt för så längesedan? Varför har hon själv aldrig tidigare ifrågasatt det som ändå antytts? Vart ska hon ta vägen med sitt eget liv? 

Det osagda handlar om att våga börja leva sitt eget liv utifrån sina egna premisser. Att våga släppa taget om självklara ramar och skenbara måsten. Den handlar också om het passion, om ett liv som hamnar mitt i orkanens öga och om livsavgörande beslut.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone