Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kaffe, kaka och gräv ner mig tack
Isbn: 978-91-8960-197-0
Publisher: Bookea
Category:
Feelgood
Accessible since: June 2022
Narrator: Veronica Kurba
Length: 4 hours 24 minutes

Audiobook

Kaffe, kaka och gräv ner mig tack

Kaffe, kaka och gräv ner mig tack" är en fristående fortsättning på "Kaffe, kaka och kremering tack".

Astrid är kremerad och urnan med hennes aska är fortfarande varm. I ett svagt ögonblick har vännerna lovat Astrid att hon ska grävas ner på en, av henne själv, bestämd plats i minneslunden i Örebro. Att transportera, en nu ganska flyktig, Astrid från Lund till Örebro visar sig vara en något mer komplicerad historia än vännerna kunnat ana.

Astrid brukade alltid säga att problem är till för att lösas och att olösliga problem bara tar lite längre tid. Ibland går det inte som man tänkt sig och ibland måste man till och med göra om och göra rätt. Ibland försöker man göra rätt men det blir fel ändå. Tack och lov för en varm kopp kaffe, en grävskopa och en gyllenbrun biskvi.

Följ med Astrid och hennes vänner på en oförglömlig resa genom Sverige, en resa full av galna upptåg, skratt, humor, kaffe och en liten smula död.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone