Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Det är här jag vill vara
Isbn: 978-87-2844-784-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: June 2022
Narrator: Molly Quist
Length: 6 hours 52 minutes

Audiobook

Det är här jag vill vara

Sara lever livet som hon alltid har drömt om. Hon arbetar som bagare på Göranssons och är i full färd med att planera sitt efterlängtade bröllop. Alldeles snart, men ändå inte snart nog, kommer hon att vara Petters fru. Petter, som är hennes livs stora kärlek och pappa till hennes underbara son. Just nu kan livet verkligen inte bli bättre. Men runt hörnet väntar motgångar som hon aldrig kunnat föreställa sig ...

Signe har varit ensam ända sedan hennes älskade Rune gick bort. Och fastän hon har katten Smulan vid sin sida blir tillvaron på gården gärna lite väl isolerad. Men utan Rune, och med en reumatismen som gör sig påmind genom stelhet och trötthet, är det så hon valt att leva. En gång om året träffar hon ju faktiskt reumatikerföreningen på Göranssons. För att inte tala om när systerdottern Jessica med jämna mellanrum dyker upp med någon ny karl! Det kan väl ändå räcka?

I 'Det är här jag vill vara' får vi parallellt följa Sara och Signe fram tills dess att deras livsöden smälter samman. Det är en hjärtvärmande feelgoodroman om oväntad vänskap, i en tid när allt tycks falla samman.

Josefine Jansson är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon och systern Caroline Twamley gemensam författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone