Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kvinna i blåst
Isbn: 978-87-2842-176-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2022
Narrator: Camilla Bard
Length: 10 hours 28 minutes

Audiobook

Kvinna i blåst

"Du är en av de som får två liv i ett." Så hade astrologen sagt till Malin. Var det nu hennes andra liv började? Var det såhär hon skulle börja det, som singel och barnlös?

Hon och Peter hade beslutat om ett halvårs prövotid, utan anledning egentligen, de visste båda att det tog slut för länge sedan. Sorgen finns där, sorgen över att det inte blev som hon tänkt. Men, hon har sin systerdotter Vera, hon har fina vänner, en bra karriär och hon bor i sitt drömhus. Dessutom är hon fortfarande snygg, inte ett enda grått hårstrå har hon.

När Malin sedan träffar konfirmandledaren Anna börjar nya insikter ta form; kanske känner hon inte sig själv så väl som hon trodde.

Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Birgitta Hågemark Olshov, född 1962 i Lund, bodde under flera år utomlands och arbetade som fotomodell innan hon återvände till Skåne. Efter en karriär inom ekonomi bytte Birgitta yrkesbana och är idag professionell samtalscoach.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone