Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Brud på rymmen
Isbn: 978-91-8898-930-7
Förlag: Everlasting Publisher Int.
Kategori:
Noveller Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: Kristina Dowling
Length: 1 timme 55 minuter

Ljudbok

Brud på rymmen

Elin hade alltid tyckt att det var något speciellt med havet och hade länge känt en längtan dit. I samband med en sjukskrivning får hon ett erbjudande om att tillbringa ett par sommarveckor i en mysig stuga i Tylösand för att finna sig själv. Hon tackar tveksamt ja. Det visar sig att havet har en läkande effekt, eller om det snarare är den attraktive grannen, Abbe, och hans lurviga hund som får henne att leva upp igen?

Men sommaren går fortare än vad Elin önskar och snart är det dags för henne att återvända till vardagen på mäklarfirman i Stockholm. Innerst inne vill hon stanna, men väljer ändå att åka hem till tryggheten och karriären. Sommarens flirt lägger hon bakom sig och börjar dejta kollegan Jens, som hon kan skapa en till synes perfekt framtid tillsammans med. Men är han verkligen mannen i hennes liv? Elin blir mer och mer tveksam. Till slut ställs allt på sin spets och hon måste fatta ett beslut. Är det livet med Jens hon vill ha, eller finns det hon egentligen söker vid havet?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone