Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Krypto - Orkanen
Isbn: 978-91-7987-772-9
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

Krypto - Orkanen

Sjöodjuret Krako hålls inlåst på akvariet i Saltvik. När en orkan tvingar akvariet att vara stängt passar Ofelia och Björn på att bryta sig in. De vill rädda och återförena Krako med lille Krako, som fortfarande är fri. Men allt går inte som planerat. Någon är nämligen redo att gå mycket långt för att hålla Krako inlåst. Och plötsligt dyker ett nytt sjöodjur upp i Saltvik…

Orkanen är den andra boken i serien Krypto och är skriven och illustrerad av Hans Jørgen Sandnes. Den har nominerats till norska Kulturdepartementets debutantpris för barn- och ungdomslitteratur.

"Boken är en del av en underbar trend att producera visuella godsaker för de lite äldre barnen ... Den kommer att få många fans."  Litteratursiden.dk

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone