Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Viktor, världens bästa jätte
Isbn: 978-91-7987-832-0
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst Tecknade serier
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

Viktor, världens bästa jätte

Lukas blir retad för att han är kort och gillar att spela schack. Men en dag får Lukas stor hjälp från ett oväntat håll. Att bli bästa kompis med en jätte har sina fördelar, något som Lukas snabbt upptäcker.

Följ med på lika delar fartfyllda, som hjärtevärmande äventyr för yngre läsare. För den som kämpar med läsningen, kan serier vara en utmärkt ingång till att hitta läsviljan. Med bilder som speglar handlingen blir det lätt att hänga med och få nycklar och verktyg för att bemästra förståelsen av ord och bild. Det skapar läslust och ger en omedelbar känsla av framgång.

I Viktor, världens snällaste jätte finns en tydlig förklaring över hur man läser serier, allt för att underlätta för den som kämpar med läsningen.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone