Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Nyfiken på skog
Isbn: 978-91-8901-977-5
Publisher: Votum Förlag
Category:
Science Biology Sports and outdoor recreation
Accessible since: September 2022

E-book

Nyfiken på skog

Kan träd frysa? Varför är tallbarren olika långa? Hur känner man igen träden på bara knopparna? Om en slemsvamp inte är en svamp – vad är det då? Är du nyfiken på skog och vill veta mer?

Följ med på en upptäcktsfärd i den svenska skogen. Genom vackra foton och spännande fakta får du som läsare besöka lövskog, granskog, tallskog och myr, och se detaljer och väcka nyfikenheter under årets fyra årstider.

Boken är tänkt att förmedla känslan av dessa upptäckter. Och kanske kan "Nyfiken på skog" locka ut dig i den svenska skogen på jakt efter dina egna nyfikenheter. Förhoppningsvis kan boken svara på en del av de funderingar som kanske dyker upp när du själv är i skogen.

Sofia Lilja är utbildad biolog, arbetar inom skogsbranschen och om du inte hittar henne i skogen så sitter hon gärna med näsan i en bok om just skog. Hon driver Facebooksidan ”Nyfiken på skog” som idag har över 20 000 följare – en sida som ”är till för dig som är nyfiken på skog och vill veta mer oavsett vem du är, var du är eller vad du gör”.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone