Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Thomas och vännerna - En berättelse om mod
Isbn: 978-87-2686-772-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: September 2022

E-book

Thomas och vännerna - En berättelse om mod

På Rälsö är det alltid full fart! Följ med ångloket Thomas och hans vänner på äventyr och upptåg. En mörk och regnig dag får Thomas syn på något mycket konstigt. Stora fotspår i leran som han inte känner igen. Vad är det egentligen som klampar runt på Rälsö? Och hur gör man för att vara modig när man är rädd?Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone