Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Dit tidvattnet för oss
Isbn: 978-87-2846-934-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: September 2022

E-book

Dit tidvattnet för oss

Meg Whitaker känner det som att hon driver runt på ett stormigt hav. Ända sedan hennes mamma drabbades av en mystisk sjukdom har Meg försökt vara en stadig klippa för föräldrarna. Men när hennes pappa plötsligt berättar att tänker sälja familjens hummerfiskeföretag till Megs ärkerival från high school blir det bara för mycket. Trots att hon aldrig har haft något intresse för firman bestämmer hon sig för att bevisa för sin pappa att det är hon som borde ta över familjeföretaget. Det får kosta vad det kosta vill.

Oliver Ross är inte stolt över det han gjorde mot sin klasskamrat för tio år sedan, men han har sedan dess jobbat hårt för att hans mamma och bror ska få tak över huvudet och mat på bordet. När hans chef Walt Whitaker erbjuder honom att köpa familjeföretaget ser han en möjlighet att trygga familjens framtid, och med hårt arbete ska avbetalningen kunna vara i hamn inom några år. Men det var innan Meg beslutade sig för att ge sig in i leken. Nu måste de tillsammans driva företaget under höstens fiskesäsong innan Megs pappa beslutar sig för vem av dem som ska få ta över.

När någon försöker sabotera deras fiskesäsong måste de hitta ett sätt att samarbeta, trots allt som hänt, och göra vad de kan för att skydda företaget. Under resans gång lär de känna både sig själva och varandra och upptäcker att deras drömmar inte alls är vad de förväntade sig ...Liz Johnson är en bästsäljande amerikansk författare från Phoenix, Arizona. Hon skrev sin första novell när hon var sju år gammal och tjugo år senare skrev hon för första gången kontrakt med ett bokförlag. Hennes böcker är fyllda med värme, kärlek och lyckliga slut.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone