Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Blind älskog – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-824-6
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Bonnie von Cletzer
Length: 42 minuter

Ljudbok

Blind älskog – erotisk novell

"Jag ska berätta om mitt första erotiska förhållande", sa Sandra och strök nervöst en hand genom sitt långa, platinablonda hår. "Jag kommer att vara pinsamt öppen och ärlig", sa hon. "Du kommer förmodligen att bli chockad. Du kanske kommer förakta mig. Men det är en risk jag måste ta. Jag tror nämligen att jag älskar dig. Det är därför jag vill att du ska veta allt om mig."
Så berättar hon om förhållandet hon hade med en blind man, och under tiden klär hon och jag av oss nakna ...



Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone