Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Rosen på Majlycka
Isbn: 978-87-2802-098-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Rosen på Majlycka

Efter att ha bott i olika delar av världen under hela sitt liv har Lisa nu flyttat till Löwekulle, en liten by på Österlen. Hon öppnar en blomsteraffär med fokus på närodlat och ser fram emot att stadga sig och komma närmre sitt ursprung, då hennes släkt har rötter i trakten. Men det visar sig vara svårare än hon trott att skapa sig en gemenskap. Det är inte alla som är glada över hennes ankomst, och även om hon får nya vänner så verkar det också finnas de som inte vill ha henne där. Men varför?

Trots motgångar hittar Lisa till sist det gamla släkthuset Majlycka och upptäcker ett överraskande fynd: En unik ros, en sort hon aldrig sett förut. Blomman är dock inte det enda speciella med huset, utan där bor även Filip som hon snabbt fattar tycke för. Men när det avslöjas att Majlyckas nya ägare vill riva huset och gamla familjehemligheter kommer till ytan står Lisa handfallen. Vad kan Lisa göra för att hindra att hennes förfäders hem ska rivas?




Jenny Bäfving är en svensk författare och arbetar även som skrivlärare, lektör och författarcoach. Hon skriver främst inom genren cozy crime och feelgood, och tidigare utgivningar inkluderar bland annat den härliga julromanen 'Drömslottet'.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone