Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Byggnadsvård och polkagrisar
Isbn: 978-91-8000-579-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Byggnadsvård och polkagrisar

Efter en uppslitande separation söker sig Emelie till Gränna, den lilla staden med sina mysiga polkagrisbutiker. Här hoppas hon finna ro och återuppleva barndomsminnen. Under en promenad får Emelie syn på ett 1800-talshus med renoveringsbehov. Huset är till salu och trots att hon inte ens kan slå i en spik rakt köper hon det. Hon anmäler sig raskt till en kurs i byggnadsvård och sätter igång med renoveringen.

Men snart börjar det hända oförklarliga saker i Emelies nya hem. Vem är egentligen den gamla damen med vit kattunge som dyker upp och försvinner lika fort? Och ligger det någon sanning i grannen Görans prat om en gammal skatt som den förre ägaren lämnat kvar? Instucket bakom kakelugnen hittar Emelie ett svartvitt bröllopsfoto, och paret känns märkligt bekant …

I takt med att Emelie vårdar huset läker hennes hjärta. Och det blir allt svårare för henne att hålla fast vid sitt löfte om att inte släppa in kärleken på nytt.

Byggnadsvård och polkagrisar är en feelgoodroman med humor, spänning och kärlek. Det är första fristående delen Grännaserien.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone