Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Utredarna – En bok om ondska och brottslighet
Isbn: 978-87-2842-071-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier True Crime
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Magnus Schmitz
Length: 6 timmar 49 minuter

Ljudbok

Utredarna – En bok om ondska och brottslighet

Som chef för mordavdelningen hos den danska polismyndigheten blir Bent Isager-Nielsen hösten 1999 inkallad till ett makabert fall. Två flickor har varit ute och lekt i en glänta i skogen och upptäckt en stor brasa. Mitt på bålet ligger en förkolnad klump, och när polisen kommer till platsen upptäcker dem att byltet innehåller resterna av en människa.

En intensiv utredning påbörjas för att identifiera den avlidne. Inget mord har någonsin klarats upp av en enda person och med hjälp av bland annat rättsläkare Hans Petter Hougen och rättsmedicinsk antropolog Niels Lynnerup får vi följa med Bent Isager-Nielsens utredning om liket i skogen, men även en rad andra intressanta fall som han har arbetat på under årens gång.

'Utredarna' bygger på Isager-Nielsens fascinerade arbete inom det danska polisväsendet och ger oss en skrämmande inblick i hur man fångar en mördare.




Bent Isager-Nielsen är en dansk författare samt föredetta polisinspektör och utredningschef. Han var tidigare chef och ledare av den mobila specialenheten, Rejseholdet, i Danmark. Idag är han även konsult, föreläsare samt tv- och podcastvärd.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone