Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Under misteln
Isbn: 978-91-8000-606-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: October 2022

E-book

Under misteln

Till skillnad från vad hennes efternamn antyder ser Sofie Storm sig själv mer som en lätt bris. Bakom kulisserna på det populära programmet Edwards jul är hon en sansad motvikt till den snarstuckna Edward. Med samma mjuka hand skjuter hon mammans kommentarer om Martin, Sofies svärmorsdröm till exman, åt sidan.

Tjejkompisarna från bokklubben är dock alla överens om att Martin är en tölp, trots att de som oftast har skilda åsikter om böckerna de läser. De borde hjälpa Sofie lite på traven, kanske genom att arrangera en och annan blind date?

Veckorna går i Visby, pepparkakshusen blir allt fler och luften fylls av doften av hyacint. I skenet av juleljus, och med ett pirr under en mistel, sprider sig julens magi över Sofies arbete och hem.

"Det här är verkligen en mysig och hjärtevärmande julbok om att hitta sig själv. Vänskap och romantik med Visby i juleskrud." – Malins bokbloggLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone