Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Under misteln
Isbn: 978-91-8000-606-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Under misteln

Till skillnad från vad hennes efternamn antyder ser Sofie Storm sig själv mer som en lätt bris. Bakom kulisserna på det populära programmet Edwards jul är hon en sansad motvikt till den snarstuckna Edward. Med samma mjuka hand skjuter hon mammans kommentarer om Martin, Sofies svärmorsdröm till exman, åt sidan.

Tjejkompisarna från bokklubben är dock alla överens om att Martin är en tölp, trots att de som oftast har skilda åsikter om böckerna de läser. De borde hjälpa Sofie lite på traven, kanske genom att arrangera en och annan blind date?

Veckorna går i Visby, pepparkakshusen blir allt fler och luften fylls av doften av hyacint. I skenet av juleljus, och med ett pirr under en mistel, sprider sig julens magi över Sofies arbete och hem.

"Det här är verkligen en mysig och hjärtevärmande julbok om att hitta sig själv. Vänskap och romantik med Visby i juleskrud." – Malins bokblogg



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone