Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Asiatiska seriemördare 3 – Shamanen
Isbn: 978-91-8054-548-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
True Crime
Accessible since: October 2022

E-book

Asiatiska seriemördare 3 – Shamanen

Personer som kan medla mellan de tre världarna i det indonesiska universumet kallas "dukun", för trollkarlar eller shamaner, och sägs ha extraordinära förmågor som förs vidare från mästare till lärlingar. Ibland innebär inte mästarens död att lärlingen förlorar kontakten med mästaren. Välsignelsen från den avlidne mästaren kan också ge lärjungen kraft att höja sig till en ny nivå. Det finns särskilda ritualer för att kalla på en död mentor, och om en länk mellan världarna uppstår kan lärlingen få ofattbara krafter. Ibland slutar mötet väldigt illa.

Shamanen från Medan fick i en dröm besök av sin far och mästare, som berättade för honom att han skulle få oöverträffade övernaturliga förmågor om han drack saliven från sjuttio unga kvinnor. Shamanen trodde att det skulle ta honom evigheter att nå upphöjdhet på det sättet och bestämde sig i stället för att utnyttja sin ställning som magiker för att skapa en dödlig fälla för de kvinnor som kom till honom med sina kärleksproblem.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone