Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Fanny & Alejandro #enperfektjul
Isbn: 978-91-8000-408-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Fanny & Alejandro #enperfektjul

NU TÄNDAS TUSEN HETA JULELJUS ...

Några dagar före jul blir Fanny dumpad av sin pojkvän Peter och på köpet snuvad på drömresan till Maldiverna. Hon tar de semesterpackade väskorna och flyr hem till sina föräldrar. Där är julförberedelserna i full gång. Pappa Lars är som vanligt besatt av årets julskinka, samtidigt som han tampas med sitt ständiga ölsug. Mamma Monica vänder ut och in på sig själv för att försöka fixa en bra jul för alla. Vilket inte är det lättaste när barn, barnbarn, svärdöttrar och svärsöner och helt plötsligt två hamstrar – alla med olika dieter, kostscheman och allergier – ska samsas under samma tak. Hashtags och O helga natt, filterbubblor och fa-la-la-la, frustrerade kvinnor och ovisa män. Mitt i kaoset och hjärtesorgen träffar Fanny Alejandro och tusen heta juleljus tänds.

"Fanny & Alejandro #enperfektjul" är en modern julsaga, med humor, hjärta och några rejäla nypor lust. Om spänningarna i en familj, där verkligheten inte stämmer överens med vad som visas på nätet. Och insikten hos den äldre generationen att saker och ting nog alltid har förskönats på bild, även innan sociala medier.

Avanna Larsson är utöver författare även verksam som konstnär, illustratör, skribent och fotograf. Hon bor i Tidaholm med sin sambo och deras tre katter samt en och annan dammråtta. "Fanny & Alejandro #enperfektjul" är hennes andra roman.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone